Workshop Gebarentaal

Workshops Gebarentaal voor
bedrijven, families, scholen, zorginstellingen

Als u kennis wilt maken of anderen kennis wilt laten maken met de Nederlandse Gebarentaal is dit een mooi begin! Een workshop is een interessante, leerzame en gezellige bijeenkomst waarin u zelf gebaren leert maken en informatie krijgt over de Nederlandse Gebarentaal en doofheid. De workshop kan altijd worden aangepast aan uw wensen!

Hieronder staan een aantal workshops die worden gegeven door het Gouden Gebaar. Staat uw ideale workshop er niet tussen? Neem dan contact op!

Workshop bedrijfsuitje!

Gezellige en leerzame Gebarentaal workshop voor een leuk bedrijfsuitje! Tijdens deze workshop leert u een aantal basis gebaren die u kunt gebruiken in het dagelijks leven. Denk aan gebaren rondom eten en drinken en begroetingen.

De workshop zal altijd worden aangepast aan het bedrijf waarvoor de workshop wordt georganiseerd. Dus gebaren die veel in uw bedrijf worden gebruikt kunnen ook worden geoefend! Verder wordt er kort informatie gegeven over doofheid, de Dovencultuur en over het verschil tussen de Nederlandse Gebarentaal en Nederlands ondersteund met Gebaren.

Informatie aanvragen

Informatieve Workshop!

Deze leerzame, informatieve workshop is speciaal ontwikkelt voor scholen, bedrijven of zorginstellingen die graag meer informatie willen verkrijgen over doofheid, de Dovencultuur en de Nederlandse Gebarentaal.

Naast het geven van informatie wordt er natuurlijk ook geoefend met het maken van gebaren! Samen met de instelling wordt van te voren besproken welke gebaren leuk zijn om te oefenen.
Informatie aanvragen

Communicatieve Workshop!

Tijdens deze workshop worden er binnen korte tijd zoveel mogelijk handige gebaren aangeleerd passend bij de doelgroep. Wilt u leren communiceren met een dove collega, een dove buurtgenoot of sportmaatje? Dan is deze workshop een heel goed begin!

Naast het praktische deel wordt er ook nog kort informatie gegeven over doofheid en de Nederlandse Gebarentaal.
Informatie aanvragen

Cursussen gebarentaal

Als u de Nederlandse Gebarentaal of het Nederlands ondersteunt met Gebaren wilt leren beheersen, omdat u de Gebaren nodig heeft binnen de communicatie of omdat u dan gemakkelijker kunt communiceren met doven/slechthorenden en mensen met spraak en taal problemen, dan is een cursus iets voor u! Kijk bij cursussen voor meer informatie. 

Bekijk cursussen!